Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Termeni Si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.ottvs.ro
 Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.ottvs.ro Accesand sau utilizand website-ul www.ottvs .ro sunteti de accord cu termenii si conditiile de mai jos.

Drepturile utilizatorului:
Utilizatorul are dreptul sa vizualizeze site pe monitorul calculatorului,sa tiparesca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale,non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului www.ottvs.ro
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii:
-responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.
-aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
-garantarea datelor furnizate despre dvs.sau membrii familiei dvs.
-neutilizarea site-ului in scopuri speculative  a generarii  de rezervari false sau frauduloase
-interzicerea transmiterii materialelor politice,pornografice,rasiste sau a altor materiale care contravin legii
-obligativitatea de a nu altera,copia,transmite,distribui,vinde,afisa,licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal.
-utilizatorul nu are dreptul sa inlature  notificarea despre drepturile de autor sau marca inregistrata.
-Utilizatorul nu are dreptul de a creea baze de date sau manual prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site- ului

Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.ottvs.ro
-Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dv. de achizitiona un anumit produs  sau serviciu turistic de la furnizor. Daca cererea dv. va fi acceptata veti primi un e-mail de confirmare si va intra in vigoare, contractul cu clientul. Termenii furnizorului pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor, restituiri de bani ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare iar unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.Ott vs nu este responsabil pentru aceste costuri suplimentare.
In momentul navigarii veti putea observa diferite conditii aplicabile ofertelor speciale si va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestor oferte.

Anulare si modificari
Anularea si modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se face in functie de termenii si conditiile fiecarui furnizor.Pentru aceasta aveti obligativitatea de a informa in scris sau telefonic, furnizorul despre intentiile dumneavoastra. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula sau modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte. In anumite modificari a unei rezervari,furniozorul isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care rezulta din aceasta actiune.

Plata
In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri la momentul rezervarii vi se poate cere plata integral sau partial a serviciului rezervat, plata efectuanduse in contul furnizorului.
Furnizorul nu-si asuma nicio obligatie de a emite vouchere sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciului comandat. Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe care pot sa apara la momentul rezervarii. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile.

Cauze de neraspundere
Site-ul www.ottvs.ro este un site cu continut informativ si societatea nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acestor informatii.Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat in continutul site-lui si informatiile reale nu implica nicio raspundere de orice natura a societatii.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare
Societatea poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior, in continutul site-lui.Va rugam deci sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site.Utilizarea site-lui de catre dv. ulterior modificarilor constituie acceptarea de catre dv. a termenilor si conditiilor modificate. Aceste reguli sunt in conformitatea cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document poate atrage raspunderea civila contraventionala sau penala a persoanei in culpa.